Kerststerrenactie

01-december-2020

De jaarlijkse Kerststerrenactie komt er weer aan. Met dit jaar een hele andere opzet dan de voorgaande jaren. Aangezien het niet verantwoordelijk is om met onze groepen door de straten te gaan, gaan we het dit jaar anders aanpakken. De opbrengst van de kerststerren komt net als andere jaren ten goede aan de zomerkampen.

Het is voor ons als vereniging een heel vreemd jaar geweest. Normaal gesproken werken we met een groep op verschillende festivals door Nederland om zoveel mogelijk geld op te halen voor de clubkas en om op zomerkamp te kunnen gaan. Helaas is het dit jaar anders verlopen dan we hadden verwacht en er is nauwelijks geld binnen gekomen. Toch willen we er alles aan doen dat we met de vereniging volgend jaar weer op zomerkamp kunnen.

Dit jaar proberen onze leden de kerststerren zoveel mogelijk zelf te verkopen aan buren, familie en vrienden. Daarbij is het de bedoeling dat het contact zoveel mogelijk beperkt wordt. Er wordt een webshop opgericht. Hier kunnen de inwoners van Lichtenvoorde en omstreken kerststerren bestellen. De betaling zal online plaatsvinden en de kerststerren zullen dan zaterdag 12 december bij u thuisbezorgd worden.

Als organisatie hopen we op een voorspoedig verkoop. We hopen met zijn allen dat er zoveel mogelijk kerststerren worden verkocht, zodat we volgend jaar allemaal weer een leuk en uitdagend zomerkamp kunnen hebben. De kosten van de kerststerren bedragen € 3,50 per stuk en zijn te bestellen via de website.